29.08.2022

Nelissen doet mee aan Open Bedrijvendag!

Nelissen Steenfabrieken neemt deel aan Open Bedrijvendag. Op zondag 2 oktober is iedereen welkom om de gevelsteenfabrikant te bezoeken en geeft Nelissen een exclusieve kijk achter de schermen van de fabrieksmuren.Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Voka op de eerste zondag van oktober Open Bedrijvendag. Een uniek moment waarop honderden bedrijven hun deuren open zetten, waaronder dit jaar opnieuw Nelissen. Het is namelijk niet de eerste keer dat het familiebedrijf uit Kesselt zijn deuren opent voor het grote publiek, de laatste keer dateert van 2006.

100 + 1

In 2021 vierde Nelissen zijn 100-jarig bestaan. Door de coronapandemie kon een groot feest vorig jaar niet plaatsvinden. Open Bedrijvendag is daarom de uitgelezen kans voor klanten, buurtbewoners en sympathisanten om de werking van Nelissen van dichtbij te ontdekken.Uniek parcours van hoog niveau

Wie Nelissen op 2 oktober bezoekt kan een exclusieve rondleiding verwachten in de hypermoderne showroom en de productiehallen. Tussen én over de machines in de fabriek wordt er een uniek parcours van hoog niveau uitgestippeld. En ‘hoog’ kan je hier gerust vrij letterlijk nemen door de passages over constructies hoger dan 10 meter. De fabriekssite vanuit de lucht bewonderen? Dan kan je terecht in de Sky-Watch die vanop 50 meter hoogte een uniek 360° uitzicht biedt over de regio.Inschrijven verplicht

Wie graag de wondere wereld van de baksteen wil ontdekken is dus van harte welkom op zondag 2 oktober tussen 10u en 17u. Inschrijven is verplicht, en dat kan via de inschrijfmodule die je ook terugvindt via de website van Nelissen. Inschrijven kan tot de dag zelf.

Bezoekers mogen zeker niet vergeten om stevig, makkelijk en plat schoeisel aan te trekken, dat is namelijk noodzakelijk voor de fabrieksrondleiding. Hakken zijn niet toegestaan in de fabriek.


 
Nieuws