17.05.2019

Nelissen is verkozen tot beste familiebedrijf van LimburgHet was tijdens de Family Business Happening bij Tectum in Genk dat de genomineerden voor de award van beste familiebedrijf geprezen werden voor hun aanpak. Nelissen Steenfabrieken haalde uiteindelijk De Fakkel, zoals de prijs heet, binnen.


“De organisatie en structuur van het familiebedrijf zorgen ervoor dat Nelissen Steenfabrieken familiale ‘governance’ hoog in het vaandel draagt”, zegt Bart Balis, voorzitter van het Family Business Center bij Voka Limburg.

Op de Family Business Happening ontvingen CEO’s Carlos Jorissen, Joeri Gevers en Burt Nelissen De Fakkel uit handen van voorzitters Francis Wanten en Bart Balis. “Verschillende takken van de familie slagen erin de continuïteit van het familiebedrijf te garanderen. De organisatie en structuur van het familiebedrijf zorgen ervoor dat Nelissen Steenfabrieken familiale governance hoog in het vaandel draagt. Hun sterktes zijn de korte beslissingslijnen tussen CEO’s en het verschil tussen commercieel, operationeel en financieel management. Ze beschikken over een familiecharter, familieforum, een raad van advies én raad van bestuur.” 
Nieuws