21.04.2020

Nelissen Steenfabrieken toont zich sterk

Het zijn uitdagende tijden voor iedere sector. Sommige bedrijven liggen stil. Anderen, zoals bouwbedrijven, doen vaak verder maar rekenen op hun leveranciers. Daarom blijft Nelissen Steenfabrieken beschikbaar. Zelfs particulieren kunnen er nog terecht om de bakstenen voor hun droomproject te vinden. Weliswaar via een virtuele showroom.Voor handel en bedrijven verandert er niets bij Nelissen Steenfabrieken. Bestellingen kunnen worden geplaatst en afhalingen zijn mogelijk. “Grenzeloos respect voor alle medewerkers die alles in het mogelijke stellen om dit draaiende te houden”, zegt Roberta Melis van Nelissen Steenfabrieken.

Het enige wat niet kan is de showroom bezoeken, al biedt de website wel een goed alternatief. “Architecten en particulieren kunnen op onze virtuele showroom terecht om onze volledige collectie stenen te bewonderen. Per steen vind je referentiebeelden, technische fiches, 3D-bestanden voor ontwerp, verwerkingsvoorschriften, … Je kan ook een eigen mix creëren en elementen als voegen, formaat en metselwerk kiezen.”

Een staaltje van een steen aanvragen, evenals referentieadressen om later te bezoeken: het is allemaal mogelijk. “Het voorbereidende werk op zoek naar een droomsteen kan dus gebeuren.”Op weg naar de 100

Dit jaar mocht Nelissen Steenfabrieken 99 kaarsjes uitblazen. Dat vraagt om een spetterend eeuwfeest in 2021. Daar worden de eerste voorbereidingen al voor getroffen. “Samen met eventbureaus bekijken we via videocall de mogelijkheden: welke invulling, welke locatie, … Eén ding staat wel vast: we gaan er samen enthousiast op klinken.”

Gespot vanuit de lucht

Sinds enkele weken sturen VTM Nieuws en HLN een drone in de lucht om mensen te verbinden. Onlangs liep de vliegroute over gemeente Lanaken. En dus kwam ook Nelissen Steenfabrieken creatief uit de hoek met een positieve boodschap. Het leverde mooie beelden op.

“Samen Sterk! Onze eigen helden zorgden met gebundelde krachten voor deze spectaculaire blikvanger. Een krachtige boodschap waarmee we iedereen in deze uitdagende tijden een hart onder de riem willen steken.”

 
Nieuws