04.06.2024

Laat je inspireren door onze moodboards: Solar Age 2


Nelissen blijft graag op de hoogte van recente trends. Daarom werken we al een tijdje samen met trendstudio Francq Colors. Het resultaat van de laatste samenwerking zijn 12 inspirerende en hedendaagse moodboards waarin onze bakstenen gecombineerd worden met complementaire producten. Bakstenen bieden niet alleen een robuuste basis van een bouwproject. Ze zorgen ook voor een esthetische meerwaarde, zeker in combinatie met de juiste materialen. 

Moordboard reeks 5: Solar Age 2
Tegenwoordig kijken mensen meer naar de zon dan vroeger. Ze voelen zich hoopvol en positief, alsof er eindelijk wat helderheid op komst is. Dit thema draait om de kleuren van de zon, die warmte en positiviteit uitstralen. Het gaat om een nieuwe manier van samenleven met de zon.

”Dit kleurenpalet voelt als een warm deken op een koude nacht.”

Het eerste kleurenpalet van Solar Age heeft een mix van neutrale en warme kleuren. Vooral de kleur Golden Brown is een kleur die we in verschillende combinaties terug zullen zien komen. We hebben ook een aantal felle accentkleuren zoals Helio Orange, Planet Pink en Spacey Blue, die de helderheid van de zon toevoegen. Neutrale kleuren zoals Mist en Cosy Cream maken dit palet compleet door die extra gloed te geven.


 

 
Nieuws