02.03.2023

Position switches maken Nelissen klaar voor de toekomstLANAKEN, 02/03/2023 – Nelissen Steenfabrieken heeft duurzame ambities voor de toekomst. Om die plannen te verwezenlijken zijn er enkele (interne) verschuivingen. De 3 CEO’s worden versterkt door een directieteam. Er is een nieuwe Sales Director BeLux-France én een kersverse Marketing & Communication Manager vervoegt de Nelissen-familie.


Nelissen zet continu in op innovatie en ontwikkeling. Ook in de toekomst zal Nelissen meer en meer focussen op verduurzaming. Belangrijke uitdagingen, die heel wat extra inspanningen met zich meebrengen. Eind 2022 werd al één belangrijke stap gezet in de verdere professionalisering van de structuur van het familiebedrijf door de oprichting van een directieteam.
Dat team bestaat uit de drie CEO’s (Burt Nelissen, Carlos Jorissen en Joeri Gevers) aangevuld met twee nieuwe directieleden. Kim Vandebosch, voorheen Sales Director BeLux-France, vervult nu de functie van Sales & Marketing Director. De rol van Finance Director is weggelegd voor Betsy Lathouwers. De twee nieuwe directieleden ondersteunen de CEO’s in de sturing van het bedrijf.

Rode draad voor de toekomst

“Als directieteam bespreken we de strategie en de verdere richting van het bedrijf. We spinnen er eigenlijk de rode draad voor de toekomst”, verduidelijkt Sales & Marketing Director Kim Vandebosch. “Vanuit deze strategie formuleren we concrete operationele doelstellingen die binnen onze organisatie verder vertaald en ingevuld worden. Samen sterk!”, vult Finance Director Betsy Lathouwers aan.

Sales Director met meer dan 25 jaar ervaring binnen het bedrijf
Door de position switch van Kim zocht Nelissen ook naar een nieuwe Sales Director BeLux-France. Die rol werd ingevuld door voormalig vertegenwoordiger Jurgen Philtjens. “Ik werk ondertussen al meer dan 25 jaar bij Nelissen. Ik ben heel blij dat ik in mijn carrière doorgroeikansen krijg en nu de rol van Sales Director BeLux-France op mij mag nemen”, aldus Jurgen Philtjens.

Steentje bijdragen aan de marketing en communicatie

Eén van de nieuwste gezichten in de Nelissen-familie is Renate Nelis. Zij is sinds 20 februari de nieuwe Marketing & Communication Manager van Nelissen. Renate heeft in haar carrière al de nodige expertise opgebouwd bij andere Limburgse familiebedrijven zoals Concentra, Lambrechts, ASAP en Glowi. Ze heeft zin in deze nieuwe uitdaging. “Nelissen is een familiebedrijf met warme waarden en een sterke lokale verankering. Ze zijn ambitieus en veroveren van hieruit de wereld. Dit met de nodige aandacht voor een duurzame aanpak. Een verhaal waar ik met veel zin mijn steentje aan bijdraag”, besluit Renate Nelis. 
Nieuws