23.02.2022

Nelissen genomineerd voor « Family Business Award of Excellence » 2022Fantastisch familiaal nieuws: Nelissen Steenfabrieken is genomineerd voor de Family Business Award of Excellence® 2022! De Family Business Award of Excellence is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door EY sinds 2012. Dit jaar maakt Nelissen® dus kans om de 8ste laureaat te worden.


De feestvreugde bij Nelissen kan niet op. Eind vorig jaar vierde de gevelsteenfabrikant nog zijn 100ste verjaardag, en nu is ook 2022 goed gestart door de nominatie voor de Family Business Award of Excellence. Een hele prestatie op zich, want enkel familiebedrijven die opvallen door hun duurzaam familiaal ondernemerschap kunnen een nominatie in de wacht slepen.Dat Nelissen opvalt door zijn ondernemerschap is geen verrassing. Het bedrijf neemt niet alleen zijn drie kernwaarden – innovatie, co-creatie en duurzaamheid – mee in de volledige beleidsvoering, ook het familiale aspect wordt er sterk beklemtoond.

Samen sterk

Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf met als CEO’s Burt Nelissen, Carlos Jorissen en Joeri Gevers. De drie neven leiden het bedrijf met de neuzen in éénzelfde richting. Letterlijk en figuurlijk, want alle hoofden zijn gericht naar dezelfde kant: een mooie toekomst, samen met de rest van de familie én de Nelissen-medewerkers. Hun slagzin is dan ook niet voor niets “Samen sterk, voor en door ons levenswerk”.EY wil met de Family Business Award of Excellence enerzijds de familiebedrijven in ons land lauweren, want volgens hen zijn ze de motor van onze economie en zorgen ze voor de nodige continuïteit. Anderzijds wil EY familiale ondernemingen aanmoedigen om hun ervaringen te delen met concullega’s. Op 22/03/2022 weten we of Nelissen de prijs in de wacht kan slepen. Ze hopen alvast op een positieve uitkomst en staan klaar om hun passie voor het ondernemen te delen met andere familiebedrijven. 
Nieuws