14.02.2019

Bezoek ons op Batibouw 2019!

Laat u op Batibouw 2019 inspireren door Nelissen Steenfabrieken. Deze editie staat in het teken van onze 3 pijlers: innovatie, co-creatie en creativiteit.

Kom naar onze stand en ontdek onze innovatieve producten en duurzame oplossingen.
Be creative

Onder het motto Innovate today to shape tomorrow willen we u op een creatieve manier verrassen op Batibouw 2019. U krijgt de kans om zelf aan de slag te gaan met onze prijswinnende DUBIO, de innovatieve baksteen met schaduwlijnen. Ontwerp uw eigen patronen, verras ons met uw creativiteit en laat u inspireren voor uw volgende bouwproject!Vernieuwd gamma
Verder kan u op Batibouw ook kennis maken met onze producten en alle nieuwigheden in ons gamma. We hebben ons aanbod van gevelstenen dan ook uitgebreid met enkele nieuwe kleuren. Zo heeft u meer keuze voor uw droomproject.

Meer dan gevelstenen
Ons aanbod is breder dan enkel gevelstenen. Zo kan u op Batibouw ook Iso-Façade - ons totaalpakket met isolatie - en onze binnenmuurstenen ontdekken.

Op zoek naar de juiste voeg-, lijmmortel of kalei? Ook dan kan u op onze stand terecht voor professioneel advies en voorbeelden.

Kortom, op onze stand vindt u het totaalpakket voor uw gevel!

Ervaar de "Brixperience" in onze nieuwe showroom
Wil u profiteren van onze expertise, maar lukt het u niet om ons te bezoeken op Batibouw? Wij hebben sinds enkele weken een volledig nieuwe en innovatieve showroom in ons nieuw hoofdkantoor in Kesselt, Lanaken.
Laat u onderdompelen in de wereld van de baksteen en ervaar de "brixperience" in onze experience room met 180° scherm!


 
Nieuws